Rondreis
Portugal met
10% korting!
Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341
Open: 1 april - 1 oktober Plaats: Bacelo
Download brochure

Meer weten over deze rondreis in Portugal? Download brochure!


Direct downloaden

Er zijn u al 3455 mensen voor gegaan

Camping Convívio, noord Portugal

Camping Convívio is één van de deelnemende campings aan de Rota de Portugal: een rondreis langs verschillende campings in Portugal. Dankzij dit initiatief kunt u op een eenvoudige manier kennismaken met gastvrije natuurcampings van Nederlandse eigenaren in Portugal. De kleinschalige natuurcamping Convívio ligt vlakbij de regio Minho in Noord-Portugal, een streek die zich gedeeltelijk in Portugal en gedeeltelijk in het Spaanse Galicië bevindt. Vanaf de rand van het bos is er een adembenemend uitzicht over de Minhovallei en de grensrivier.

De gastvrije natuurcamping Convívio is een erg geliefde plek door natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar rust. De vier omliggende natuurgebieden zijn zeer geschikt voor prachtige fiets- en wandeltochten. Daarnaast vormt de camping een perfecte basis voor culturele uitstapjes in de omgeving. Denk hierbij aan moderne stadjes met historische stadskernen, authentieke bergdorpjes en Keltische opgravingen. Maar ook steden als Porto en Santiago de Compostela kunt u vanuit natuurcamping Convívio bezoeken. Op de rustige camping of op één van de nabijgelegen stranden kunt u ook heerlijk ontspannen met een goed boek en een glaasje lokale wijn. Kortom: een prachtige bestemming voor een actieve, ontspannen en culturele vakantie.

Camping Convívio in Noord-Portugal biedt plaats voor tenten, caravans en campers. Daarnaast biedt deze camping ook de mogelijkheid tot het huren van andere accommodaties als blokhutten, ingerichte tenten en stenen huizen. Vanuit Camping Convívio kunt u verder trekken naar één van de andere campings in Portugal: Quinta das Cegonhas, Pelinos of Quinta do Pomarinho.

Rondreis kamperen in Portugal: ligging van de 4 Nederlandse campings