Rondreis
Portugal met
10% korting!
Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341
Open: 1 maart - 1 oktober Plaats: Tomar / Aboboreiras
Download brochure

Meer weten over deze rondreis in Portugal? Download brochure!


Direct downloaden

Er zijn u al 3455 mensen voor gegaan

Camping Pelinos, midden Portugal

Camping Pelinos is één van de deelnemende campings aan de Rota de Portugal: een rondreis langs verschillende natuurcampings van Nederlandse eigenaren. De sfeervolle natuurcamping Pelinos is een oase van rust omringd door Portugese natuur.

Camping Pelinos is uitermate geschikt voor zowel een actieve als ontspannen vakantie. U kunt er een verfrissende duik nemen in het zwembad of ontspannen op het gezellige terras. In de directe omgeving kunt u genieten van de prachtige natuur en het rijke cultureel erfgoed. Vanaf de camping lopen wandelroutes door de bosrijke omgeving en op enkele kilometers afstand ligt Castelo de Bode: een groot binnenmeer met vele strandjes en mogelijkheden tot watersport. Daarnaast bent u dankzij de centrale ligging van Pelinos binnen een uurtje aan de Atlantische kust. Ook uitstapjes naar bijvoorbeeld Fátima, Batalha of Alcobaça zijn prima mogelijk vanaf de Camping Pelinos.

Camping Pelinos is een mooie en gezellige terrassencamping midden in de natuur. Op de groene en ruim opgezette plaatsen heeft u volop privacy. Het schaduwrijke terrein geeft prachtig uitzicht op de omgeving en is ook zeer geschikt voor campers en caravans. Sinds 2011 is Pelinos in handen van nieuwe, gastvrije en enthousiaste eigenaren die u graag kennis laten maken met het echte Portugal! Vanuit Camping Pelinos kunt u verder trekken naar één van de andere campings in Portugal: Quinta das Cegonhas, Convívio of Quinta do Pomarinho.

Rondreis kamperen in Portugal: ligging van de 4 Nederlandse campings