Rondreis
Portugal met
10% korting!
Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341
Open: Gehele jaar Plaats: Castelo de Vide
Download brochure

Meer weten over deze rondreis in Portugal? Download brochure!


Direct downloaden

Er zijn u al 3455 mensen voor gegaan

Camping Pomarinho, noord-oost Portugal

Camping Quinta do Pomarinho is een gastvrije, kleinschalige natuurcamping in Portugal van Nederlandse campingeigenaren. Quinta do Pomarinho is één van de deelnemende campings aan de Rota de Portugal: een rondreis door Portugal langs diverse natuurcampings. Een prachtige manier om het land Portugal te ontdekken.

Het terrein van Quinta do Pomarinho bevindt zich aan de voet van het ongerepte natuurpark Serra de São Mamede. In de directe omgeving van de camping liggen tientallen wandel- en fietsroutes door Alentejo. Tijdens deze wandel- en fietsroutes ontdekt u deze prachtige Portugese streek: de wilde natuur, de smokkelpaden en niet te vergeten het rijke cultureel erfgoed. In de directe omgeving van Quinta do Pomarinho bevinden zich vele authentieke middeleeuwse vestingstadjes die zeer de moeite waard zijn zoals Marvão en Castelo de Vide. Het terrein van de quinta met de vele schaduwrijke plekjes, het zwembadje en het kleine meer is de plek bij uitstek voor een ontspannen vakantie in de natuur. Deze kleinschalige natuurcamping is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Quinta do Pomarinho beschikt over zeer ruime kampeerplekken met weids uitzicht over de nabijgelegen bergtoppen. Naast deze plekken kunt u ook op een andere manier overnachten op deze camping in Portugal: u kunt een caravan, een vakantieappartement, een primitief huisje of (een gedeelte van) het Natuurvriendenhuis huren. De quinta biedt eveneens wandelarrangementen. Vanuit Quinta do Pomarinho kunt u verder trekken naar één van de andere campings in Portugal: Pelinos, Quinta das Cegonhas of Convívio.

Rondreis kamperen in Portugal: ligging van de 4 Nederlandse campings