Rondreis
Portugal met
10% korting!
Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341
Open: Gehele jaar Plaats: NabaĆ­nhos / Melo
Download brochure

Meer weten over deze rondreis in Portugal? Download brochure!


Direct downloaden

Er zijn u al 3455 mensen voor gegaan

Camping Quinta das Cegonhas, midden Portugal

Camping Quinta das Cegonhas neemt deel aan de Rota de Portugal: een rondreis langs diverse campings van Nederlandse campingeigenaren in Portugal. Geniet van de gastvrijheid van deze kleinschalige natuurcampings en profiteer van 10% korting gedurende het lopende kalenderjaar bij aankomst op de andere deelnemende campings. 

Quinta das Cegonhas bevindt zich in natuurpark Serra da Estrela, midden Portugal met de hoogste top van het land``Torre`` op 1993 meter. Prachtig gebied om te verkennen per auto, te voet of per fiets. Er zijn vele wandelingen uitgezet vanaf de quinta(=landgoed) varierend van 4,5 km tot 16 km. Daarnaast zijn er wandelingen in andere delen van het park beschikbaar. Vanaf mei is er op de dinsdagen een wandelaanbod olv een gids. Andere aktivieiten zijn het bezoeken van middeleeuwse dorpjes, bezichtigen van archeologische objecten, deelname aan een excursie naar een wijnboer en een vogelproject. Er wordt regelmatig gekookt voor de gasten. In het voor- en najaar is dat enige dagen per week. In de zomer is dat dagelijks.  
 
De camping is onderdeel van de quinta en bestaat uit verschillende terrassen die weids uitzicht bieden over het mooie Serra da Estrela. De kampeerplekken zijn niet afgebakend waardoor u alle ruimte heeft om te genieten van de natuur. De camping heeft een serviceplaats voor campers,een buitenkeuken en een aparte afwasplaats. Accommodaties: kamers en appartementen gesitueerd in het huis, vakantiehuis op het bovenste terras van de quinta met veel privacy. Vanaf half mei tot half september tenten en een caravan op de camping.

Op de quinta is een zwembad dat gemiddeld geopend is van juni tot half september.  Naast het huis bevindt zich het terras met in de zomer schaduw van de kiwi. Er is een bar, receptie, bibliotheek en spelletjes, trampoline en tafeltennis.

Vanuit Quinta das Cegonhas kunt u verder trekken naar één van de andere campings in Portugal: Convívio, Pelinos of Quinta do Pomarinho.

Rondreis kamperen in Portugal: ligging van de 4 Nederlandse campings